Je weet dat je zou moeten bloggen voor je bedrijf,
maar je hebt gewoon te weinig tijd om het goed te doen.

Herkenbaar? Dan wil je deze cursus niet missen: 

Een praktische cursus, bomvol met tips, voorbeelden en bonuslessen, waarin je precies leert hoe jij sneller betere blogs schrijft.

BESTEL NU VOOR SLECHTS € 39,95

Schrijf je blogs voortaan ZONDER STRESS

Zou het niet fijn zijn als je voortaan precies weet wat je moet schrijven. Én hoe je moet schrijven?

En dat je dan ook nog de JUISTE doelgroep bereikt?

BESTEL NU VOOR SLECHTS € 39,95Bestel nu ook deze SUPERPOPULAIRE cursus

 • Leer precies wat je moet weten om blogs te schrijven waar je echt iets aan hebt. 
 • Je ontvangt praktische uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan. Ik leg je uit wat je moet doen én hoe je dat doet. 
 • In een duidelijk filmpje laat ik je precies zien hoe mijn snelle schrijfmethode werkt en wat jij moet doen om het ook te kunnen.
 • Ook ontvang je handige blogtips en tricks die je verder helpen.
 • Alle opdrachten en informatie vind je terug op een makkelijke online leeromgeving.

Met deze fijne cursus heb je een systeem, een structuur én een strategie

Ik heb zoveel aan deze cursus gehad. Het heeft me zicht gegeven op opbouw, SEO, en het feit dat je vaak te veel behandelt in een blog. Daardoor had ik ineens veel meer onderwerpen! Sjoukje is enthousiast en kundig. Ik ben blij met de schrijfgroei die ik kan doormaken door haar fijne lessen..

— Nelleke Petit

Klinkt dit je bekend in de oren?

Je weet dat je zou moeten BLOGGEN voor je bedrijf, maar je hebt gewoon te weinig tijd om het goed te doen. En je weet eigenlijk ook niet zo goed of je het wel in je hebt.

Er is weinig meer frustrerend dan proberen een tekst te schrijven, en maar niet verder komen, omdat je gewoon niet zo goed weet of je het goed doet. Je haalt er van alles bij, maar realiseert je ook dat je helder en beknopt moet schrijven. En het ergste is nog wel... als die blog dan eindelijk klaar is... dan leest niemand hem!

Je weet dat je gewoon zou moeten beginnen met schrijven om uiteindelijk goed zichtbaar te zijn online. Misschien heb je ook al eens wat blogs gepubliceerd. 

En toch... leest nooit iemand het resultaat van jouw harde werk.

Je hebt ook gewoon te weinig tijd, je wil met je eigen bedrijf aan de slag. En niet constant maar bezig moeten zijn met blogs schrijven, social media vullen en eigenlijk gewoon trekken aan een dood paard.

Bij andere mensen lijkt het allemaal vanzelf te gaan, die lijken hun blogs zo uit hun mouw te schudden. Maar voor jou is het helemaal niet zo eenvoudig. Je dacht dat het moeilijkste zou zijn om goede zoekwoorden te vinden, zodat mensen jouw website via Google zouden vinden. Maar dat bleek nog maar het begin te zijn. En nu heb je het gevoel dat je iets mist. 

Je bent niet alleen. De meeste ondernemers lopen hier tegenaan.

Als je het schrijven van een blog op de juiste manier aanpakt, dan wordt het schrijven ervan leuk. En het levert je veel meer op: meer aandacht op sociale media, meer bezoekers op je website, ook via Google. En uiteindelijk gewoon meer klanten!

Het probleem: de meeste mensen missen een slimme blogstrategie. En dat maakt bloggen veel moeilijker dan dat het eigenlijk is. 

Maar wat nou als er een manier was waardoor je zeker was dat jij de juiste strategie toepast?

Die zekerheid krijg je met de cursus Hoe schrijf je snel een geweldige blog.

BESTEL NU VOOR SLECHTS € 39,95

Veel meer resultaat!
"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens Sjoukje's cursus te volgen. Je steekt er zoveel van op!

— Martha Pelkman

HALLO, IK BEN SJOUKJE!

En ik help je voorgoed van je blogproblemen af. 

Toen ik begon met bloggen, schreef ik vaak veel teveel details. Mijn teksten gingen van hot naar her, en ik deed er uren over. En alhoewel ik wel veel lezers trok, leverden al die blogs me geen euro op.

Dat moest anders
Ik besloot dat ik het bloggen veel strategischer wilde aanpakken. Toen ik begon met het toepassen van mijn blogstructuur, ontdekte ik dat ik veel sneller ging schrijven. En dat de teksten ook vele malen beter werden.

En met resultaat!
Binnen de kortste keren groeide mijn blog uit tot een mega-succes. Ik trok gemiddeld 50.000 bezoekers per maand. En... ik haalde ook honderden e-mailadressen op met die mooie blogs. En dat leidde WEL tot een mooie omzet.

Ook voor jou
De afgelopen jaren heb ik mijn blogproces steeds verder geperfectioneerd. En mijn succesvolle manier van schrijven leer ik jou ook graag!

Ik zat echt compleet vast met bloggen. Geen ideeën meer en niet zeker over hoe mijn blog nu goed ingevuld moest worden. Deze cursus was perfect voor mij. Ik heb nu zoveel nieuwe ideeën, ik weet waar ik op moet letten, wat je moet schrijven, hoe je dit het beste invult en hoe je je blog effectief in kan zetten! Dit geeft mij nog steeds veel inspiratie en het gevoel dat mijn blog er een stuk professioneler uit ziet. Sjoukje is top!

— Elroy van Duijvenbode

Schrijf je blogs voortaan zonder moeite

Zou het niet fijn zijn als je voortaan weet wat je moet schrijven én hoe je moet schrijven?

En dat je dan ook nog de juiste doelgroep bereikt?

Dit is hoe dat eruit zou zien....

 • Je bedenkt in een handomdraai leuke onderwerpen die aansluiten op je doelgroep in plaats van uren erop broeden.
 • Je leert zo te schrijven dat je blogs zo uit je pen rollen in plaats van maar blijven poetsen en nog niet echt tevreden zijn.
 • Je levert echt zinvolle teksten op die door Google én jouw nieuwe leads gevonden worden in plaats van blogs die door niemand gelezen worden.
 • Je trekt klanten aan die bij jou passen in plaats van dat je moet leuren en overal ja op moet zeggen.

En dat alles zonder de stress die bloggen je nu oplevert.

Je geeft heel veel tips, super fijn! Het was heel interessant en ontzettend waardevol. Bedankt daarvoor!

— Laura Westerbrink

WAT KRIJG JE ER ALLEMAAL BIJ...

Krijg alles wat je nodig hebt om sneller én beter te leren bloggen zonder stress.

Als je Hoe schrijf je snel een geweldige blog koopt, heb je direct toegang tot alle tools die jij nodig hebt om sneller én beter te leren bloggen.

Mijn handige stappenplan helpt je direct op weg, zodat je precies weet wat je wanneer én in welke volgorde moet doen om snel geweldige blogs te leren schrijven. Met de handige extra bonuslessen ontdek je bovendien hoe je je blog nog beter in kunt zetten om klanten te trekken.

CURSUS

In de cursus ontvang je een videotraining én 5 duidelijke basislessen waarin je exact leert wat je moet weten om sterke blogs te schrijven in minder tijd. Onderwerpen zijn onder andere de doelgroep van je blog en de structuur van je blog. Natuurlijk komt het schrijfproces ook uitgebreid aan bod.


BONUS: HANDIGE TEMPLATE

Bij de cursus ontvang je een handige template die je kunt gebruiken als basis voor elke blog. Door deze template te gebruiken bespaar je heel veel tijd bij het schrijven van jouw teksten. Daarnaast geeft het je blog direct een goede structuur.


BONUS: VERZAMELING VAN DE BESTE BLOGTIPS

Naast de lessen ontvang je ook nog maar liefst 7 bonuslessen die jou helpen je blogs nog beter te maken. Je leert hoe je aantrekkelijke titels verzint, hoe je slimme call-to-actions schrijft en nog veel meer.


GARANTIE

Deze cursus helpt jou gegarandeerd. Als jij alle lessen volgt en de opdrachten maakt, weet ik zeker dat jouw blogs veel sterker worden én sneller geschreven worden. Lukt dat niet? Neem dan binnen 14 dagen na aankoop contact met me op!

VEELGESTELDE VRAGEN...

Is Hoe schrijf je snel een geweldige blog nuttig voor mij?

WAT KRIJG JE BIJ DE CURSUS HOE SCHRIJF JE SNEL EEN GEWELDIGE BLOG?

Als je de cursus koopt, krijg je een mail met toegang tot mijn online academie. Daarin kun je aan de slag met mijn videotraining en 4 basislessen. Daarnaast vind je hier de 7 bonuslessen.

De bijbehorende template kun je downloaden en uitprinten en elke keer opnieuw weer gebruiken.


WAT LEER IK BIJ DEZE CURSUS?

Bij de cursus Hoe schrijf ik snel een geweldige blog leer je:

 • De juiste onderwerpen voor jouw doelgroep bedenken
 • Een goede blogstructuur ontwerpen
 • Geweldig sterke teksten schrijven die aansluiten bij jouw doelgroep
 • IJzersterke titels en aantrekkelijke call-to-actions bedenken
 • Veel sneller schrijven door het toepassen van de handige methode

KRIJG IK DE CURSUS THUISGESTUURD?

Nee, je krijgt niets thuisgestuurd. Het is een online cursus. Je krijgt je inlognaam en wachtwoord via de mail. Daarmee kun je inloggen op het systeem, en daar vind je alle materialen keurig gerangschikt bij elkaar.

Er zijn daarnaast downloads beschikbaar die je zelf kunt printen.


HOE SNEL NA HET BESTELLEN ONTVANG IK MIJN CURSUS?

Hoe schrijf ik snel een geweldige blog krijg je binnen 10 na bestelling via de mail toegestuurd. Het wordt gestuurd naar het mailadres dat je hebt opgegeven bij het afrekenen.

Als je niets ontvangt, check dan even je spam-folder. Mogelijk zijn de mails daar beland.


HOE WERKT DE GARANTIE?

Als je alle stappen volgt, garandeer ik je dat je blogs beter worden. Ben je ondanks het volgen van alle lessen en het maken van alle oefeningen niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact met me op om je geld terug te krijgen.

HOE WEET IK OF HOE SCHRIJF JE SNEL EEN GEWELDIGE BLOG GESCHIKT IS VOOR MIJ?

Deze cursus is speciaal geschikt voor ondernemers die graag meer uit hun website willen halen en daar een blog voor willen inzetten. Het maakt niet uit of je al schrijfervaring hebt of niet. Iedereen die de stappen volgt, leert sneller én beter schrijven.

Als jij graag:

 • beter wil leren schrijven
 • de juiste onderwerpen voor jouw doelgroep wil bedenken
 • minder tijd kwijt wil zijn aan schrijven én aan social media
 • beter gevonden wil worden door Google
 • een bedrijf hebt

Dan is dit dé cursus voor jou.


WAT ALS IK DYSLECTISCH BEN?

Ook mensen met dyslectie leren beter schrijven met deze methode. Het gaat vooral om het verwoorden van je verhaal.

Al meerdere mensen met dyslectie hebben de cursus gevolgd. Zij gaven allen na afloop aan dat de cursus hen over een grote hobbel heen heeft geholpen.


WAT ALS IK AL HEEL VEEL BLOGS GESCHREVEN HEB?

Als je al een ervaren blogschrijver bent, kun je ook nog veel aan deze cursus hebben. Zeker als bloggen jou altijd veel tijd kost. Daarnaast kun je oude blogs die te weinig resultaat behalen altijd updaten op basis van deze methode, om ze toch succesvol te maken.


WAT KOST DE CURSUS?

De cursus kost € 39,95. Daarvoor krijg je mijn handige methode aangeleerd waarmee ook jij veel tijd bespaart bij het schrijven van blogs. Bovendien vergroot je met het schrijven van sterke blogs dat je website gevonden wordt via Google. Ook is het veel makkelijker om mensen aan te trekken via social media, met je blogs.